De compost op het land

Compost uitrijden

In het voorjaar is de compost, die van de winter uit de stal is gekomen, op het land uitgereden. Met een meststrooier is de compost uitgereden. De mest werd heel mooi verspreid over het land. Toch zagen we nog enorm veel houtstukjes liggen in het land. Dit is niet wenselijk, dus de volgende keer gaan we toch alles zeven, zodat de houtstukjes eruit gezeefd worden. Deze houtfracties kunnen we dan weer in de stal brengen. 

Met het maaien voor de eerste snede waren we bang voor het vele hout wat mee zou komen in de kuil. Bij het inkuilen leek dit mee te vallen. Wel even afwachten tot we er mee gaan voeren.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.10 | 10:13

Onze melk gaat naar de melkfabriek Bel Leerdammer.
Hier wordt heerlijke Leerdammer kaas van gemaakt.

...
16.10 | 21:46

Wij fietsten afgelopen zondag ook toevallig langs en waren onder de indruk van de mooie stal. Natuurlijk vroeg ik me af waar de melk van deze koeien te koop is.

...
25.05 | 19:16

Fietsten vanmiddag toevallig langs. Wat een schitterende stal om te zien zeg! Het kan dus ook wel anders dan al die stallen die de laatste jaren zijn Gebouwd.

...
15.03 | 11:07

Als wandelaar (uit Olst) kwam ik afgelopen zondag 2 maart langs jullie adres. Bijzonder van vorm, (gelukkig) niet alledaags en passend in het landschap.

...
Je vindt deze pagina leuk