Laatste nieuws

De koeien lopen in de wei!

De koeien lopen nu al een week buiten. Ze kunnen vrij de stal in en uit lopen. Spannend want het is natuurlijk afwachten hoe het met het bezoekje naar de melkrobot gaat. 

De koeien gaan 's nachts toch vaak binnen liggen. 's Morgens liggen ze dus heerlijk in het bed met houtsnippers. Na het voeren wandelen ze vaak naar buiten.

De robotbezoeken zijn iets minder geworden, toch gaat dit redelijk goed. De produktie blijft gelukkig op peil. De koeien lopen in een weide achter de stal, dichtbij dus. We zijn benieuwd hoe het gaat als ze naar een weiland gaan die verder van de stal af ligt.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

26.10 | 10:13

Onze melk gaat naar de melkfabriek Bel Leerdammer.
Hier wordt heerlijke Leerdammer kaas van gemaakt.

...
16.10 | 21:46

Wij fietsten afgelopen zondag ook toevallig langs en waren onder de indruk van de mooie stal. Natuurlijk vroeg ik me af waar de melk van deze koeien te koop is.

...
25.05 | 19:16

Fietsten vanmiddag toevallig langs. Wat een schitterende stal om te zien zeg! Het kan dus ook wel anders dan al die stallen die de laatste jaren zijn Gebouwd.

...
15.03 | 11:07

Als wandelaar (uit Olst) kwam ik afgelopen zondag 2 maart langs jullie adres. Bijzonder van vorm, (gelukkig) niet alledaags en passend in het landschap.

...
Je vindt deze pagina leuk